LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

De Isoplam ® printbetonwand is een innovatieve oplossing waarmee prachtige scenografische wandbekledingen gerealiseerd kunnen worden met een effect van steen, baksteen, rotsgesteente en hout.

Render Plam Stone
  1. Voorbereiden van de onderlaag door het aanbrengen van de hechtprimer DECO PRIMER BASE.
  2. De PLAM STONE mortel, gemengd met water, in diktes van 1 tot 2 cm aanbrengen.
  3. Bedrukken van de nog verse PLAM STONE met de speciale ISOPLAM® mallen en patroonrollers, die zijn voorbehandeld met PLAM LIQUID RELE.
  4. Na ongeveer 24 uur de PLAM STONE bijwerken met de daarvoor bestemde ISOPLAM® KIT MET BENODIGDHEDEN.
  5. Na het drogen (ongeveer 48 uur) de gewenste kleur op de PLAM STONE aanbrengen met PLAM WAX of PLAM PAINT.
  6. Het gewenste beschermingsmateriaal PLAM SEALING, PLAMACRYL of ongekleurde PLAM WAX aanbrengen.


Kenmerken

Het realiseren van wandbekleding met printbeton vergt aanzienlijk minder tijd en mankracht. Het oppervlak wordt gecreëerd met een speciale voorgemengde, ademende, cementgebonden en gemakkelijk verwerkbare mortel, die met speciale mallen wordt bedrukt met de gewenste decoratie. De printpleisters worden in diktes van 10 tot 20 millimeter aangebracht en er wordt een kleur naar keuze uit een breed kleurenscala aangebracht.

De printbetonwand is uiterst veelzijdig toe te passen en kan na het voorbereiden van de onderlaag en het gebruik van een specifieke hechtprimer voor printpleisters op vrijwel alle soorten ondergronden worden aangebracht, zoals beton, metselwerk, baksteen, steen, gipsplaat, polystyreen en zelfs hout.

De printbetonwand kan zowel binnen als buiten worden gerealiseerd. Door het gebruik van beschermende middelen wordt het oppervlak waterafstotend en weerbestendig.

Naast wanden kunnen met deze techniek ook zuilen, open haarden, traptreden, trappen, decoratieve elementen en panelen worden bekleed.

Toepassingsgebieden van de printbetonwand
De printbetonwand wordt gebruikt om muren, zuilen, panelen, decoratieve structuren, huizen, openbare gelegenheden, commerciële, directionele of productieve oppervlakken en andere onderlagen zoals gipsplaat, polystyreen, hout en metaal te bedekken.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds