XL
LG
MD
SM
XS
nl
MENU
nl

Mission

showroom-isoplam-01-3928

WE ONTWERPEN EN REALISEREN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN, WE GARANDEREN EEN HOOGWAARDIGE SERVICE.

Onderzoek en deskundigheid, kennis van materialen en voortdurend innoveren, advies aan klanten en vorming van plaatsers. Aan de basis van dit alles ligt de volledige controle over de productielijn, ter garantie van de hoogste kwaliteit. Een vooruitziende visie wordt vertaald in een ambitieuze missie: de toonaangevende en betrouwbare partner zijn van architecten en interieurdesigners voor de realisatie van betonvloeren tot decoratieve oppervlakken op cementbasis.

Die visie en de combinatie van deze kenmerken en waarden hebben van Isoplam® de Italiaanse marktleider gemaakt in de productie van cementmengelingen en decoratieve oppervlakken, met een steeds groeiende internationale aanwezigheid: we hebben officiële verdelers in 50 andere landen, op 5 continenten. Ontwerpers en eindklanten over de hele wereld erkennen ons werk en ons typisch kwaliteitssysteem Made in Italy: creativiteit, veelzijdigheid, maatwerk. Daar voegen we de zekerheid aan toe van een eindresultaat met een bovengemiddelde resistentie, ook al gaat het om dunne tot ultradunne oppervlakken, milieuvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid, dankzij de lage VOC-uitstoot en geen toevoeging van formaldehyde aan de producten.

Vandaag geldt Isoplam® als de referentie voor wie houdt van creatieve oplossingen op cementbasis in eender welk kader, industrieel, particulier of commercieel en wie een hoogwaardige service verlangt. Dit wordt verzekerd door een deskundig, jong en dynamisch team, dat er in slaagt om een internationaal netwerk van erkende plaatsers te vormen en constant bij te scholen. Van idee tot de werf, op Isoplam® kan u bouwen.