LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.
Algemene verkoopvoorwaarden

 

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN JANUARI 2018

 1. Alle bestellingen die door de klanten worden doorgestuurd, worden door Isoplam srl ontvangen als ordervoorstellen onder voorbehoud van goedkeuring.
 2. De commerciële voorwaarden (discontovoet) van elk artikel verwijzen naar de officiële Isoplam-prijslijst die van kracht was op de datum van het voorstel van Isoplam srl.
 3. Bestellingen worden geplaatst volgens de beschikbaarheid van het magazijn, met gedeeltelijke verwerking indien nodig. Er kunnen geen verantwoordelijkheden aan Isoplam srl worden toegeschreven in het geval van vertragingen in de orderverwerking.
 4. Verwacht voor expliciete tegengestelde overeenkomst, goederen worden gratis af fabriek geretourneerd onze fabriek in Maser (TV) - ITALIË -, afgeleverd door Isoplam srl geselecteerde koerier, met vracht / transportkosten in rekening gebracht op de factuur. Goederen reizen op risico van de klant, af fabriek of toegewezen.
 5. Op het moment van aflevering moet de klant controleren of het verpakkingsmateriaal intact is, niet beschadigd of gewijzigd, dus voor het aantal pakketten dat moet overeenkomen met het pakket dat op de paklijst staat. Elke schade aan het product of aan de verpakking, ontbrekende informatie of foutieve correspondentie moet onmiddellijk aan de vervoerder worden gemeld, waarbij de levering wordt geaccepteerd als ongecontroleerde goederen, die moeten worden vermeld op het leveringsbewijs van de vervoerder. Zodra het bewijs van levering van de vervoerder is ondertekend, kan de Klant geen aanspraak maken op de externe voorwaarden van de levering.
 6. Elke claim voor fabricagefouten op de geleverde goederen zal in aanmerking worden genomen bij schriftelijke verzending en binnen 8 dagen vanaf de datum van levering aan de klant.
 7. In geval van een ontbrekende overname van de goederen in het transportmagazijn binnen 2 dagen, nadat de bezorging op het opgegeven adres op het moment van de bestelling onmogelijk was, worden alle niet-opgeëiste goederen en nieuwe leveringskosten in rekening gebracht aan de klant.
 8. Alle betalingen moeten worden gedaan door middel van geavanceerde bankoverschrijvingen of kredietbrieven die expliciete goedkeuring van het Isoplam Srl-accountkantoor of door geautoriseerde vertegenwoordigers vereisen. Geen arbitraire aftrekkingen of rondes die niet expliciet werden overeengekomen door Isoplam srl zullen worden getolereerd.
 9. De kosten van het transport kunnen variëren als gevolg van externe contingecies (brandstoftoeslagen, tol en kosten van ferryboten enz.)
 10. Alle Isoplam srl-producten hebben een garantie voor de kwaliteit en productie gedurende 12 maanden sinds de datum van facturering.
 11. In geval van toepassing van de contractuele garantie moet de klant:
  1. Stuur het product terug naar Isoplam srl door af fabriek, met "warranty return" reden; elke toegewezen zending wordt niet geaccepteerd;
  2. Voeg bij de zending een schriftelijke beschrijving van de gebreken in de fabricage / kwaliteit, gemeld op de leveringsnota;
  3. Vermeld de referentie naar de levering (nummer en datum van de originele Isoplam-factuur) op de verzendingsdocumenten.
 12. Er mag geen reparatie, vervanging of kredietwaardigheid worden verleend met betrekking tot de producten die als beschadigd, vervallen of ongebruikt worden beschouwd vanwege onervarenheid, gebrek aan vaardigheden, wijzigingen of gebruikt voor onbedoelde doeleinden.
 13. De garantie doet afstand van het recht op schadevergoeding en van alle soorten uitgaven.
 14. Alle goederen die worden geretourneerd als gevolg van een verkeerd orderverzoek of een andere reden die niet aan Isoplam srl kan worden toegeschreven, kunnen alleen door Isoplam srl worden geaccepteerd na schriftelijke toestemming. Alleen op intacte goederen wordt de relatieve waarde als tegoed gefactureerd, met een korting van 10% als een deelneming in de kosten voor controle, opslag en behandeling. Goederen die al zijn geproduceerd of gekocht, kunnen NIET worden geretourneerd.
 15. Btw, douanekosten, belastingen en andere belastingdruk zijn voor rekening van de koper.
 16. Elke andere controverse zal worden beoordeeld door de bevoegde rechtbank van Treviso, Italië.

 

De technische eigenschappen, afmetingen en andere informatie van de huidige catalogus / prijslijst zijn niet bindend. Isoplam srl behoudt zich het recht voor om informatie op elk gewenst moment en zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. De huidige prijslijst trekt zich terug en vervangt alle voorgaande versies. Prijzen zijn af fabriek bedoeld, exclusief verzending. Aan elke pallet wordt een bedrag in rekening gebracht dat ze moeten verliezen. Op oplosmiddelen gebaseerde producten zijn onderhevig aan sterke variaties.

DECO NUVOLATO alleen voor bestellingen van minder dan 500 kg, volgt de volledige / bruto prijs van de prijslijst zonder korting. Het totaal van de goederen geproduceerd uit een bestelaanvraag zal worden geleverd, samen met de uiteindelijke overproductie.

Isoplam behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen.

Isoplam behoudt zich de mogelijkheid voor om een artikel / product uit de huidige prijslijst toe te voegen, te wijzigen of te annuleren.


© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds