XL
LG
MD
SM
XS
nl
MENU
nl

Gepolierd beton

Deco Nuvolato®. Een elegante vloerbekleding voor elke ruimte

GEPOLIERD BETON

Gepolierd beton is een erg gewilde esthetische oplossing die zowel de woning als de werkplek kan omtoveren in een buitengewone ruimte. Beton, van nature een industrieel product, wordt een echt pareltje, steeds uniek en anders. Het oppervlak van de vloer vertoont subtiele donkere en lichte nuances, alsof het wolken zijn. Het kleurengamma is uitgebreid waardoor men gepolierde betonvloeren van slechts 10cm dik en met unieke kleurschakeringen volledig naar smaak van de klant kan plaatsen

Living
Cement in geringe dikte
Paden in publieke en private tuinen en parken
Parkeer- en manoeuvreergebieden
Restaurants
Musea
Kantoren
Winkels
Gemeenschappelijke ruimtes
KLEUREN
DE PLUS VAN HET PRODUCT

Naast het mooie esthetische aspect is gepolierd beton gemakkelijk schoon te maken en vergt het zeer weinig onderhoud. Het past niet alleen in een residentiële context, maar ook als vloer in kantoren of winkels, opslagplaatsen, warenhuizen, productiehallen, commerciële en logistieke centra, expositieruimtes, tentoonstellingshallen en in alle publieke ruimtes. Er kan over gepolierd beton gereden worden, het is zelfs bestand tegen veel verkeer. Het wordt versterkt door toevoeging van adequate dichtingsmiddelen en beschermingsmiddelen die het beton verdichten en verharden. Op die manier wordt de vloer uitermate bestand tegen atmosferische invloeden, waterafstotend, krasbestendig, vlek- en vetafstotend en stofwerend. Met de geborstelde afwerking is het bovendien mogelijk om een antislip en ondoorlaatbare vloer buiten te realiseren. 

 

Sal decorative floor concrete sicily catania siracusa taormina
KLEUREN
Immagine Colori
APPLICATION
decorative hardwood floor
  1. Bekisting en plaatsing van nylon, TNT, afstandhouders en elektrisch gelast gaas;
  2. Strooien van beton met additief met Coldpav of Hotpav en met Plam Fibre Isoplam;
  3. Aanbrengen van Deco Nuvolato Isoplam, met behulp van troffelmachines en egaliseren van de vloer;
  4. Oppervlakte wassen met hogedrukreiniger en vloermachine;
  5. Na uitharding, breng Plam Densifier of Plam Densifier Plus Isoplam aan met een enkele borstel en vervolgens een laag Metallic Wax Isoplam.
Gallery
Need more informations?