XL
LG
MD
SM
XS
nl
MENU
nl

Uitgewassen beton

ItalianTerrazzo®. Ecologisch, veilig en resistent, voor buitenoppervlakken

UITGEWASSEN BETON

ItalianTerrazzo is een ontwerp en product van Isoplam voor vloeren stijl uitgewassen beton. Het uitgewassen beton van Isoplam is een ecologisch product: het wordt verkregen door het mengen van cement, fijn marmergrind, rivierkeitjes of natuursteen in een speciale gekleurde vezelversterkte mengeling met additieven. Het uitgewassen beton is een praktische en duurzame oplossing, met een groot architecturaal effect tegen een schappelijke prijs. Indien men het oppervlak van uitgewassen beton opschuurt, verkrijgt men het effect van Venetiaans terrazzo, een hoogwaardige binnen afwerking.

Living
Zwembaden
Badkamer
Paden in publieke en private tuinen en parken
Parkeer- en manoeuvreergebieden
Cement met rustiek effect
Paden en terrassen
Keuken
Restaurants
Musea
Kantoren
Winkels
Gemeenschappelijke ruimtes
DE PLUS VAN HET PRODUCT

Dankzij het plaatsingsgemak kan men gepersonaliseerde vloeren in uitgewassen beton uitvoeren. Bovendien heeft men slechts 3cm dikte nodig. Zo kan men uitgewassen beton plaatsen op reeds bestaande vloeren met de techniek “nat in droog”. Uitgewassen beton van Isoplam® kan ook rechtstreeks op vers beton aangebracht worden met de techniek “nat in nat”. Uitgewassen beton kan dus perfect aangewend worden voor de renovatie en aankleding van pleinen, voetpaden, publieke plaatsen, opritten, portieken en historische centra.

Immagine Plus
KLEUREN
APPLICATION
ItalianTerrazzo Render
  1. De dekvloer, als deze niet ruw is, moet worden ingegraven en gewassen;
  2. Aanbrengen van hechtprimer Cement Primer;
  3. Aanbrengen van ItalianTerrazzo (Deco Ghiaino + Cement + grit) in diktes van 2 tot 5 cm;
  4. Rechttrekken en gladmaken van het oppervlak;
  5. Toepassing van Iso Deactivator Isoplam;
  6. Was het oppervlak binnen 12-24 uur met een hogedrukreiniger en breng Plam Sealing/L of Plam Sealing Water beschermende hars aan.
Gallery
Meer informatie nodig?