XL
LG
MD
SM
XS
nl
MENU
nl

INDUSTRIEEL BETON

Pavilux. Alle schoonheid en sterkte van cement

INDUSTRIEEL BETON

De fundamentele sterkte en schoonheid van betonvloeren, voor industrieel en particulier gebruik. Pavilux staat voor 40 jaar Isoplam ervaring in de realisatie van betonvloeren met intensief verkeer. Afhankelijk van de omgeving, binnen of buiten, en van de diverse functionele eisen kan men de gewenste resistentie en duurzaamheid kiezen: industriële vloeren worden gerealiseerd door Pavilux over het verse beton uit te strooien, waarna het oppervlak manueel of mechanisch bewerkt wordt met messen. Door het opteren voor een geborstelde afwerking kan men bovendien antislip buitenvloeren bekomen.

Living
Badkamer
Paden in publieke en private tuinen en parken
Parkeer- en manoeuvreergebieden
Industrieel cement
Keuken
Restaurants
Musea
Kantoren
Winkels
Gemeenschappelijke ruimtes
DE PLUS VAN HET PRODUCT

Met Pavilux kan men oppervlakken met hoge prestaties realiseren: vloeren met Duitse nodulaire of korund kwarts hebben een uiterst hoge rol- en wrijvingsweerstand en zijn bestand tegen onbedoelde schokken; bij vloeren met Duitse nodulaire kwarts en staalbewapening ontstaan bij het onopzettelijk vallen van metalen voorwerpen geen vonkjes en bijgevolg ook geen brand. Het is gemakkelijk te onderhouden en te poetsen en zo vindt men Pavilux terug in particuliere, commerciële en industriële toepassingen: parkings, pleintjes, straten, voetpaden, portieken, hellingen, havens, luchthavens, chirurgie, chemische en technische industrie, metallurgie, elektrische en elektronische industrie, logistieke en zakelijke centra, commerciële centra.

 

Immagine Plus
KLEUREN
APPLICATION
Italian Industrial paving
  1. Bekisten en plaatsen van elektrisch gelaste staalnetten.
  2. Het beton aanbrengen waaraan COLDPAV of HOTPAV en PLAM FIBRE van Isoplam is toegevoegd.
  3. 2 of 3 lagen gekleurd PAVILUX aanbrengen.
  4. Het oppervlak met een Isoplam slijpmachine gladstrijken en reinigen met reinigingsmiddelen en specifieke hulpmiddelen.
  5. De beschermende hars PLAM SEALING/O Isoplam
Gallery
Meer informatie nodig?