XL
LG
MD
SM
XS
nl
MENU
nl

Kunstrots

Plam Rock. Kunstrots met decoratieve effecten voor tuinen, attractieparken en zwembaden

KUNSTROTS

Met Plam Rock kan men namaakstenen, -rotsen, watervallen, deurstijlen, tafels, bomen en andere decoratieve voorwerpen creëren. De speciale monocomponent, krimpbestendige vezelversterkte mortel is heel erg veelzijdig en gemakkelijk te modelleren. Garantie op een realistisch resultaat, tot in het detail afgewerkt en met een hoge esthetische impact. Het is perfect om heel veel verschillende verticale en horizontale oppervlakken te realiseren in tuinen, themaparken en zwembaden. Plam Rock kan rechtstreeks aangebracht worden op bakstenen, beton, piepschuim, gipsplaat, hout en metaal als ondergrond. Er wordt daarbij een speciaal metalen en lemen net Plam Net verwerkt in de mortel of in geval van geringe dikte een glasvezelnet.

Zwembaden
Cement met rustiek effect
Paden en terrassen
Muren
Meubels en voorwerpen
Musea
Winkels
Gemeenschappelijke ruimtes
SPA- en wellnesscentra
DE PLUS VAN HET PRODUCT

Met Plam Rock kan men namaakstenen realiseren in korte tijd en tegen een lage prijs. Ze worden gemodelleerd met de hand of met aangepaste rubbermatten en krijgen hun finishing touch met de toolbox van Isoplam. Dankzij de uitstekende water-, weers- en schokbestendigheid vrezen de namaakrotsen en andere decoratieve elementen in Plam Rock geen water en zijn ze duurzaam, ideaal voor rond het zwembad.

Immagine Plus
KLEUREN
APPLICATION
Plam Rock render
  1. De polystyreen onderlaag voorbereiden met PLAM BRICK NET staalnetten met klei of glasvezelnetten met speciale kunststofnagels.
  2. Een eerste laag PLAM ROCK mortel voor kunstrotsen aanbrengen om te egaliseren en vervolgens een tweede laag PLAM ROCK in een dikte van 2 tot 10 cm aanbrengen.
  3. Bedrukken met de speciale ISOPLAM MALLEN en ISOPLAM PATROONROLLERS die zijn voorbehandeld met PLAM LIQUID RELE en na ongeveer 24 uur corrigeren met de speciale set benodigdheden.
  4. Na het drogen (ongeveer 48 uur) de gewenste kleur op de PLAM ROCK aanbrengen met PLAM WAX of PLAM PAINT en het gewenste beschermingsmiddel PLAM SEALING/O, PLAMACRYL of ongekleurde PLAM WAX aanbrengen.
Gallery
Meer informatie nodig?