XL
LG
MD
SM
XS
nl
MENU
nl

Beton cire

Microverlay®. Beton ciré zonder voegen, 3mm dikte

BETON CIRE

Microverlay is een innovatief designoppervlak in een ultradunne laag, slechts 3 mm dik en met een ongelooflijk esthetisch resultaat. Met beton ciré van Isoplam kan men geweldige, ononderbroken oppervlakken creëren zonder voegen, horizontaal en verticaal, op vloeren, muren en meubilair – voor een betoverend en onberispelijk visueel effect. Niet enkel in minimalistische en moderne interieurs. Microverlay gaat perfect samen met eender welke architecturale stijl: klassiek, landelijk, rustiek, industrieel. De mogelijkheden tot maatwerk van dit innovatief materiaal is ongelooflijk, er staat geen limiet op de verbeelding: men kan kiezen uit een oneindig gamma kleuren, nuances en effecten, glanzende of matte afwerking, met een ruw, verzuurd of glad effect. Dankzij de speciale decoratieve rollen en gereedschap van Isoplam kan men verticale texturen realiseren. 

Living
Creatief cement in geringe dikte
Badkamer
Slaapkamer
Keuken
Restaurants
Muren
Trappen
Meubels en voorwerpen
Musea
Kantoren
Winkels
Publieke plaatsen
SPA
DE PLUS VAN HET PRODUCT

De ultradunne laag maakt van Microverlay de ideale oplossing om een ruimte te renoveren zonder de noodzaak om de bestaande bekleding weg te halen of uit te breken: de uitstekende hechting laat immers toe om het beton ciré te plaatsen op eender welk materiaal: bezetwerk, keramische baksteen, marmer, mozaïek, tegels, chape, cement, hout, egaline. Het is bestand tegen matig verkeer en is waterdicht waardoor het beton ciré van Isoplam geplaatst kan worden op vloeren en muren, in eender welke ruimte, binnen of buiten, privé of openbaar: living, keuken, badkamer, slaapkamer, winkels en showrooms, restaurants, cafés en hotels. Ook meubels en decoratievoorwerpen, trappen, douchecabines en werkbladen in keukens zijn geschikt. Door het ontbreken van voegen is Microverlay een hygiënisch ononderbroken oppervlak dat heel gemakkelijk onderhouden kan worden. Bovendien kan het gecombineerd worden met vloer- of muurverwarming: de producten zijn op waterbasis en laten geen stoffen vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. 

Immagine Plus
APPLICATION
microverlay
  1. Schuren van het beton- of tegeloppervlak;
  2. Aanbrengen van 2 lagen Vapor Barrier met tussengevoegd glasvezelgaas;
  3. Aanbrengen van 2 lagen Microverlay Base of Medium met tussenschuren en reinigen;
  4. Aanbrengen van 2 lagen Microverlay Finish met tussenschuren en reinigen;
  5. Aanbrengen van de beschermende hars Plam Pol glanzend / mat of Plam Pol Water glanzend / mat en Metallic Wax of Plam Poly Wax.
Gallery
Need more informations?