LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Isoplam® printbeton is een egaal betonnen oppervlak, dat naar smaak kan worden aangepast met bijzonder luxueuze decoratieve effecten.

Systeem
  1. Bekisten en plaatsen van elektrisch gelaste staalnetten.
  2. Aanbrengen van het beton waaraan COLDPAV of HOTPAV en PLAM FIBRE van Isoplam® is toegevoegd.
  3. 2 of 3 lagen gekleurd PLAM HARDENING aanbrengen en het oppervlak gladstrijken.
  4. Het gekleurde losmiddel PLAM RELE aanbrengen.
  5. Bedrukken en afwerken met gereedschappen van Isoplam® en reinigen van de vloerbekleding met reinigingsmiddelen en specifieke hulpmiddelen van Isoplam®.
  6. Aanbrengen van de hars PLAM SEALING/L of PLAM SEALING/S.


Kenmerken:

Het printbeton wordt met speciale rubberen mallen bedrukt, waarbij decoraties worden gecreëerd die eruitzien als stenen, bakstenen, hout, tegels, rozetten en Griekse meanders.

Het eindresultaat van het printbeton is prachtig om te zien. Versierde oppervlakken die de schoonheid van de traditionele vloerbekleding perfect weergeven, maar superieure prestaties leveren. De printbetonvloeren zijn zeer solide: ze zijn bestand tegen weersinvloeden, tegen slijtage en ook tegen de doorgang van zware bedrijfsvoertuigen.

Een vloer in printbeton is egaal, zonder voegen. Het is daarom gemakkelijker te reinigen en heeft geen zwakke plekken waar water door kan sijpelen of waar mos en onkruid kunnen groeien. Daarnaast kunnen speciale beschermende harsen worden toegevoegd, die de vloer en het printbeton ondoordringbaar maken voor olie en vet, anti-absorberend en schimmel- en stofbestendig zijn.

Isoplam® printbeton is eenvoudig en snel aan te brengen en bespaart veel tijd, kosten en arbeid in vergelijking met traditionele stenen of tegelvloeren. Bij een printbetonvloer hoeft geen gebruik te worden gemaakt van een dekvloer of van afwerkranden. Nadat de ondergrond is voorbereid kan het beton direct worden gegoten.

Printbeton van Isoplam® is volledig naar smaak uit te voeren. U kunt kiezen uit een praktisch oneindig aantal kleuren, gradaties en effecten, om een werkelijk uniek decoratief oppervlak te creëren.

Toepassingsgebieden van printbeton
Printbeton vormt een ideale oplossing voor het realiseren van straten, platformen, fietspaden, trottoirs, voetgangerszones, galerijen, opritten van garages, vloeren in winkelcentra, hotels, campings en pretparken.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds