LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Creëer kunstrotsen en andere scenografische elementen voor tuinen, parken en zwembaden met Plam Rock Isoplam®.

Plam Rock render
  1. De polystyreen onderlaag voorbereiden met PLAM BRICK NET staalnetten met klei of glasvezelnetten met speciale kunststofnagels.
  2. Een eerste laag PLAM ROCK mortel voor kunstrotsen aanbrengen om te egaliseren en vervolgens een tweede laag PLAM ROCK in een dikte van 2 tot 10 cm aanbrengen.
  3. Bedrukken met de speciale ISOPLAM® MALLEN en ISOPLAM® PATROONROLLERS die zijn voorbehandeld met PLAM LIQUID RELE en na ongeveer 24 uur corrigeren met de speciale set benodigdheden.
  4. Na het drogen (ongeveer 48 uur) de gewenste kleur op de PLAM ROCK aanbrengen met PLAM WAX of PLAM PAINT en het gewenste beschermingsmiddel PLAM SEALING, PLAMACRYL of ongekleurde PLAM WAX aanbrengen.


Kenmerken

Plam Rock is een speciale ééncomponenten, krimpvrije vezelmortel die gemakkelijk gemodelleerd kan worden tot stenen, rotsen, fonteinen, traptreden, kozijnen, tafels, bomen en andere architectonische elementen, die niet van echt zijn te onderscheiden.

Plam Rock is een zeer veelzijdig product en kan worden toegepast op een breed scala aan verticale en horizontale vlakken. Het wordt in combinatie met Plam Net, speciale staalnetten bekleed met klei, rechtstreeks aangebracht op onderlagen van baksteen, gevelsteen, beton, polystyreen, gipsplaat, hout en metaal. Bij geringe diktes wordt gebruik gemaakt van de Isoplam® glasvezelnetten.

Plam Rock is eenvoudig te bewerken en er kunnen ongelooflijk realistische en gedetailleerde objecten mee gecreëerd worden. Het kan met de hand worden gemodelleerd of met speciale rubberen mallen waarmee snel en tegen redelijke kosten kunstrotsen gerealiseerd kunnen worden. Bovendien kunnen deze scenografische elementen met de speciale hulpmiddelenkit van Isoplam® worden voorzien van een persoonlijke artistieke touch.

Door de uitstekende waterafstotende eigenschappen, de verweringsbestendigheid en de slagvastheid van Plam Rock zijn de kunstrotsen en alle andere decoratieve elementen die hiermee gerealiseerd zijn waterbestendig en hebben deze een lange levensduur.

Toepassingsgebieden van Plam Rock
Plam Rock wordt gebruikt voor het vervaardigen van kunstrotsen, kolommen, zuilen, bogen, open haarden, panelen, traptreden, kozijnen, vensterbanken en decoratieve structuren in tuinen, waterparken, pretparken, themaparken, zwembaden, woningen, openbare plaatsen en commerciële, directionele en productieve oppervlakken.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds