LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.
render Plam Spray
  1. Het oppervlak moet een schone dekvloer zijn, zonder scheuren of tegels.
  2. De eerste laag gekleurde PLAM HARDENING vermengd met DECO BIND vloeistof met een afwerkspaan uitsmeren en glad maken.
  3. Het papieren SJABLOON van ISOPLAM® plaatsen.
  4. De tweede laag gekleurde PLAM HARDENING aanbrengen met het PISTOOL HOPPER GUN van ISOPLAM®.
  5. Het papieren SJABLOON verwijderen voordat de vloer volledig droog is en het oppervlak reinigen.
  6. De hars PLAM SEALING/L of PLAM SEALING/S aanbrengen.


Kenmerken:

Betonvloeren een nieuw leven inblazen is ongelooflijk eenvoudig met Deco Spray Isoplam® en speciale sjablonen voor vloeren.

Het Isoplam® vloersysteem van stencilbeton is speciaal ontworpen om oude betonnen oppervlakken te renoveren zonder deze te moeten slopen, hetgeen leidt tot tijd-, kosten- en arbeidsbesparing. Het design van het decoratieve motief wordt verkregen door gebruik te maken van speciale waterbestendige vloersjablonen van geplastificeerd papier. De kleur wordt aangebracht door een speciale gekleurde verharder voor betonvloeren aan te brengen, waardoor het oppervlak antislip gemaakt wordt.

Met Isoplam® stencilbeton kunnen nieuwe of bestaande betonnen vloeren gedecoreerd worden. Met vloersjablonen kunnen verschillende soorten decoraties worden aangebracht met een uiteindelijk effect dat vergelijkbaar is met porfier, steen en graniet. Er kan worden gekozen uit texturen in de vorm van bakstenen met verschillende geometrische vormen, onregelmatige stenen, keien en sampietrini stenen. Met vloersjablonen kunnen ook windrozen, Griekse meanders en rozetten worden aangebracht.

Over de Stencil Spray vloer kan een beschermende hars voor betonvloeren worden aangebracht, die de vloer afwasbaar maakt en bestand tegen slijtage en verwering.

Toepassingsgebieden van Stencil Spray Spray vloeren

De Stencil Spray vloer is een ideale oplossing voor het renoveren van trottoirs, voetgangersoversteekplaatsen, randen rondom zwembaden, lanen, opritten en galerijen


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds