LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Een Nuvolato-vloer is een speciaal soort vloerbekleding met een zeer geraffineerde uitstraling, die zelfs alledaagse ruimtes en werkomgevingen bijzonder maakt.

decorative hardwood floor
  1. Bekisting en plaatsen van nylon, TNT, afstandhouders en elektrisch gelaste staalnetten.
  2. Het beton aanbrengen waaraan COLDPAV of HOTPAV en PLAM FIBRE van ISOPLAM® is toegevoegd.
  3. DECO NUVOLATO ISOPLAM® aanbrengen met behulp van slijp- en polijstmachines.
  4. Reinigen van het oppervlak met een hogedrukreiniger en een éénschijfsmachine.
  5. Na de voorgeschreven rijpingstijd, het PLAM DENSIFIER ISOPLAM® verdichtingsmiddel aanbrengen met de éénschijfsmachine en vervolgens een laag METALLIC WAX ISOPLAM®.


Kenmerken

De Nuvolato-vloer verandert beton in een kunstwerk. De Nuvolato-vloer wordt gekenmerkt door een geraffineerde afwerking met een wolkeffect. Het vloeroppervlak toont mooie kleurnuances, met donkere kleuren die zich als wolken op een lichtere achtergrond bevinden.

Het kleurenscala is ongelooflijk breed, waardoor unieke Nuvolato-vloeren gecreëerd kunnen worden en projecten helemaal naar smaak met exclusieve kleurengradaties kunnen worden gerealiseerd. De Nuvolato-vloer is niet alleen mooi om te zien, maar is ook gemakkelijk te reinigen en vraagt zeer weinig onderhoud.

Daarom is deze vloer zeer geschikt om te worden geplaatst in kantoren, in winkels en in alle openbare ruimtes. De Nuvolato-vloer wordt verstevigd door toevoeging van speciale afdichtmiddelen en beschermende elementen die het beton verdichten en verharden.

Dit maakt de vloer weerbestendig, waterafstotend, krasvast, vlekbestendig, oliebestendig en stofdicht. Door te kiezen voor de "gekamde" afwerking kunnen bovendien waterdichte en antislip buitenvloeren worden gecreëerd.

Toepassingsgebieden van de Nuvolato-vloer
De Nuvolato-vloer is een decoratieve bekleding die ideaal is voor kantoren, privéwoningen, lofts, showrooms, winkels, openbare gelegenheden, restaurants, discotheken, pubs, hotels, winkelcentra, en tentoonstellings- en beurshallen.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds