LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.
Cat_CategorieSorelleTitle

Het drainagegrind Plam Resin Drain Isoplam® is een praktische, veelzijdige en duurzame oplossing voor binnen- en buitenbekleding.

Systeem
  1. Cementsubstraat of droge, schone en goed verlijmde dekvloer. Eventuele scheuren moeten eerst worden geplamuurd.
  2. Aanbrengen van VAPOR BARRIER ISOPLAM© epoxyprimer met tussengaas van Isoplam® glasvezel.
  3. Aanbrengen van het mengsel Epoxy Drain A+B en grind in de gewenste dikte.
  4. Verdichten en glad maken met een afreilat of met Isoplam® machines.


Kenmerken:

De voortdurende research en ontwikkeling van Isoplam® heeft geleid tot de productie van drainagegrind, waarmee ruimtes kunnen worden bekleed met een oppervlak van geringe dikte en met een prachtige uitstraling. Drainagegrind, dat is samengesteld uit kiezelstenen en epoxy- of polyurethaanhars, laat het regenwater zeer gemakkelijk afvloeien, waardoor de veiligheid van de vloerbekleding wordt verhoogd en de afvoer van water naar de grond wordt vergemakkelijkt.

Door de brede chromatische keuze en de mogelijkheid om meerdere geometrische vormen te creëren, integreert Plam Resin Drain drainagegrind perfect in de ruimte waarin het wordt aangebracht en past zich hier uitstekend aan, ongeacht de context.

Het drainagegrind Plam Resin Drain Isoplam® beschermt tegen vergelen en is de ideale oplossing om oude binnen- en buitenvloerbekledingen te upgraden en te verbeteren, waarbij de schoonheid van het design en de levendigheid van de kleuren lange tijd behouden blijven.

Toepassingsgebieden van drainagegrind Plam Resin Drain Isoplam® drainagegrind wordt veel gebruikt in buitenomgevingen, zoals platformen, lanen, trottoirs, trappen, portieken, parkeerplaatsen, terrassen rondom zwembaden, parken, openbare tuinen, ingangen voor voertuigen en voetgangers


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds