LG
MD
SM
XS
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Correct onderhoud van betonvloeren zorgt ervoor dat de oppervlakken altijd mooi, intact en sterk blijven, en het beschermt ze tegen slijtage en maakt ze gemakkelijker te reinigen.

Systeem

Als na verloop van tijd moet worden ingegrepen om beschadigde vloeren te herstellen, kan men op problemen stuiten en kan dit veel kosten met zich mee brengen. Isoplam® heeft een complete serie producten ontwikkeld voor het behandelen van cementvloeren, die zorgen voor een adequate lange termijn bescherming van de oppervlakken.

Verdichtende behandeling van vloeren

Plam Densifier is een perfect afdichtmiddel: het dringt diep door, dicht af en versterkt de vloer. Het kan de vloersterkte met tot wel 100% verhogen, de sterkte van de randen van de dilatatievoegen verhogen en het vormen van microscheurtjes verminderen. Behandelen van de cementvloer met Plam Densifier verhoogt de schuur-, stoot- en slijtvastheid van de vloer. Het is dan ook bijzonder geschikt voor alle plaatsen waar veel voetgangersverkeer is, zoals openbare gelegenheden, sporthallen, winkelcentra, scholen, ziekenhuizen en plaatsen waar veel voertuigen passeren, zoals havens, luchthavens, plaatsen waar regelmatig heftrucks en vorkheftrucks worden gebruikt, magazijnen, goederenopslagplaatsen, productiebedrijven, auto-industrie, levensmiddelenindustrie, mechanische werkplaatsen en distributiecentra. De afdichtende verharder Plam Densifier maakt de vloer bovendien waterdicht en vermindert de olieabsorptie. Kan ook worden toegepast als een stofwerende behandeling voor vloeren, met een garantieperiode van 10 jaar. De vloerbekleding blijft langer schoon en periodiek onderhoud is gemakkelijker uit te voeren. Plam Densifier is een kleurloze chemische oplossing op waterbasis. Het is niet giftig en kan direct na het plaatsen worden aangebracht. In tegenstelling tot traditionele harsen (epoxide, acryl of polyurethaan) vergeelt het niet, verandert het niet van kleur, versplintert het niet, schilfert het niet en doen zich ook geen slijtageverschijnselen voor, veroorzaakt door banden en verkeer. Integendeel, het geeft de vloer een mooi half glanzend effect, dat verbetert naarmate de tijd verstrijkt: hoe meer de vloer wordt gebruikt, hoe mooier en glanzender deze wordt.

 


Oliewerende behandeling van vloeren

Antiolio Isoplam® is een speciale oliewerende impregneeroplossing voor het behandelen van vloeren. Vergeleken met gebruikelijke behandelingen is Antiolio Isoplam geen harslaag waarin olieachtige stoffen kunnen binnendringen als de bovenste laag verbuikt is. Daarnaast is het veel goedkoper dan het realiseren van dikke harsdekvloeren. Antioil Isoplam® dringt diep door en impregneert het beton, waardoor een zeer goede olie- en vlekwerendheid ontstaat. Vermindert tevens schimmelvorming, vuilophoping en zoutaanslag, waardoor reiniging en onderhoud gemakkelijker worden. Met Antiolio Isoplam gaat het beton na verloop van tijd niet losraken, scheuren of slijten, maar wordt echter het ontstaan van scheuren, afschilferen en beschadigingen veroorzaakt door de vorst/dooi cycli verminderd. Op lange termijn zorgt het voor een goede stabiliteit, zelfs op alkalische oppervlakken


Waterafstotende, zout- en ijswerende behandeling voor vloeren

Idrorep/A is een doorzichtig waterafstotend, zoutwerend middel dat speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van vloeren in beton, natuursteen, printbeton, stencilbeton, uitgewassen grind en bakstenen. Het dringt door in het oppervlak waardoor het waterdicht wordt en schade voorkomt tijdens vorst- en dooicycli. Voorkomt het vormen van zoutaanslag door waterstagnatie en vergemakkelijkt het reinigen en het uitvoeren van periodiek onderhoud. Idrorep/S is een doorzichtig oplosmiddelhoudend waterafstotend product dat tot 6 mm diep in beton kan doordringen. Het maakt de vloer bestendig tegen water aan de oppervlakte, maar ook tegen opstijgend water. Het wordt gebruikt voor het behandelen van vloeren in printbeton, stencilbeton, uitgewassen grind, bakstenen, natuursteen en alle betonnen oppervlakken in het algemeen. Idrorep/S voorkomt het vormen van zoutaanslag door waterstagnatie en vergemakkelijkt het reinigen en het uitvoeren van periodiek onderhoud


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds